Cannabis tampons

Wat een interessante tijd om in te leven.

Laten maar eerst alles duidelijk maken: nee je wordt er niet stoned/high van en nee ze zijn niet illegaal.

Vrouwen die last hebben van menstruatiepijn hebben een nieuw middel om de krampen tegen te gaan. Motrin, Midol en Advil kunnen nu aan de kant want blijkbaar is er een nieuw remedie op de markt tegen de krampen genaamd: Cannabis tampons

Het bedrijf Foria, de producenten van de tampons, verkoopt ze voor $44 (ongeveer €40) voor een pak met 4 stuks. De tampons bestaan uit 3 ingrediënten: CBD Isolate, gedestileerde THC Olie & cocoa boter. Foria wilde alle positieve bijwerkingen van de plant houden zonder dat gebruikers er stoned of high van zouden worden.

Foria wil hun primaire focus leggen bij de verlichting van pijn. Een tampon maken helpt beter in plaats van een speciale pil maken. Dit komt omdat het hulpmiddel direct wordt geplaatst waar men het nodig heeft.

Tot nu toe is de tampon helaas alleen verkrijgbaar in Colorado en bewoners van Californië met een doktersrecept. Wie weet dat deze tampons binnenkort ook op de Duitse markt te verkrijgen zijn, wij houden je op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *